ROYAL DONUTS BERINGEN

ROYAL DONUTS BERINGEN Royal Donuts

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal Donuts Beringen. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 9:14 Heerlijke donuts!we hebben ervan genoten met de kids!
10 mei 2022 om 22:12 Zalige donuts en super vriendelijke levering
14 apr 2022 om 9:01 Alle frambozen op mijn ball waren beschimmeld. En niet een beetje, bij het afhalen van de frambozen bleken ze vanbinnen allemaal volledig zwart/wit/groen te zijn. Gelieve hier op te letten, mensen kunnen hier ziek van worden!
6 feb 2022 om 14:23 Eten naar verwachting ; zeer vriendelijk
13 jan 2022 om 20:06 Top service
9 jan 2022 om 15:15 Top, super lekker.
8 jan 2022 om 20:43 De gewone donuts waren lekker, de cheesecake donut vond ik niet zo lekker te gevuld.
31 dec 2021 om 20:05 De donuts waren heel lekker knapperig heel mooi afgewerkt op de opmerking geplaatst om te kloppen op de raam ivm slapende kinderen maar om 19:00 werd er toch aangebeld jammer nu moest ik delen met de kinderen
30 dec 2021 om 17:43 De bezorging was zeer aan genaamd. Er stond een super lieve dame aan de deur die ook nog eens super vriendelijk was. Dit vond ik echt heel Fijn. Ik heb de Limited holiday box besteld. Mss een tip het zou Leuk zijn om te weten wat er in de Donuts zit
12 dec 2021 om 19:32 Donuts besteld rond 17u , we zijn nu 19:30 en nog steeds geen donuts geleverd. Gebeld op royal donuts en kreeg als antwoord dat ze maar met 2 man bezig waren... sorry maar dit is wel zeer slecht geregeld...
11 dec 2021 om 18:41 Veel te laat + donut vergeten
7 nov 2021 om 17:01 Op tijd geleverd en zeer lekkere donuts