ROYAL DONUTS & BAGELS BERINGEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal Donuts & Bagels Beringen. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 15:05 Bestelling zonder tijd ingave. Als het paste. Geen opm.
28 jan 2023 om 19:54 Lekker en vroeger geleverd dan verwacht. Top.
24 jan 2023 om 21:10 Ik heb voor 35euro bestelt en krijg deel niet eens mee
10 jan 2023 om 16:21 Zeer lekker, duurde enkel wat langer door drukte
23 dec 2022 om 21:39 Flinke wachttijd, maar duidelijk voor bestelling, super vriendelijk bij levering, lekkere donuts
4 dec 2022 om 19:18 Zeer lekker, verrassend. Eindelijk eens iets anders dan kebab of frieten. Top vriendelijke levering. Men is vanaf het begin zeer duidelijk over de levertijd dus aanvaardbaar. Voor herhaling vatbaar!
4 dec 2022 om 18:47 Zeer lekker en heel vriendelijke bezorgster, bezorgtijd was redelijk lang maar dat kan je overal verwachten op zondag avond
20 nov 2022 om 9:07 De lekkerse bicky ooit & bedank voor het snele service
10 nov 2022 om 16:01 Ongelooflijk hoe lekker vers en verzorgd dit is. Mij zien ze daar weer. Er gaat een nieuwe hemel voor je open.
31 okt 2022 om 0:00 Afstand ver maar toch heel lief en vriendelijk
30 okt 2022 om 18:53 Heerlijke donuts, levering duurde wat langer maar dat heb je als je op een zondag besteld..
29 okt 2022 om 19:25 Echt lekker , zacht en smeurig betrr dan de royal donuts in Brussel en Mechelen, echt aangeraden. Wordt ook geleverd door een lieve dame.