ROYAL DONUTS & BAGELS BERINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Royal Donuts & Bagels Beringen. Meer weten? Ontdek meer

19 dec 2023 om 19:08 Heel snel geleverd. Was lekker en vers. Dank u
10 dec 2023 om 21:44 Ordered already few times there and donuts were always very tasty. Very good quality, price wise okay. Only delivery times are something that should improve. If you need food on certain time - set the delivery time well upfront out pick up yourself:)
19 okt 2023 om 16:12 I got the drink without the tapioca balls.. how can you call it bubble tea without the bubble? We ordered 3 taro and all 3 had no tapioca. Shame..
30 sep 2023 om 20:41 De donuts zijn ongelofelijk vers en fluffy, keer op keer smullen! Wij zijn fan.
16 aug 2023 om 23:41 We ordered a bunch of bagels. They were good. For a complete meal, you’ll need 2 bagels to have enough. Delivery cost was quite high, waiting time quite long, but as specified
27 jul 2023 om 19:03 Onze bestelling was super heerlijk en volledig goedgekeurd door onze kids. Minpuntje : de levertijd mag wel iets ingekort worden.
20 jul 2023 om 14:42 Meer dan 2,5u moeten wachten. Is blijkbaar normaal … ‘Na 2u wachten hadden we toch een sms’je gestuurd?´ waanzin. Bestellen om 12u, eten om kwart voor 3.
19 jul 2023 om 17:57 Donuts waren heel lekker. Levering was optijd aangekomen en vriendelijke bezorger!
16 jul 2023 om 19:47 Top!
21 jun 2023 om 15:13 Ze hadden vertraging ( kan gebeuren) en ik kreeg een smsje met hun excuses en dat het eten wat later was, altijd leuk de bagels en donuts en de bubble tea waren echt zalig!!
20 jun 2023 om 20:43 Om 16.55u besteld en om 19.25u geleverd . Dat was toch wel wa lang wachten. Eten en vooral de bagels waren wel zeer lekker.
18 jun 2023 om 18:15 Zeer vriendelijke levering, de Bageles waren zoals steeds zeer lekker! Ook de bubble tea was weer top! Aanrader!